Inici  |   Qui som?  |   Seu Electrònica  |   Portal de Transparència  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logotip de Turisme de Lleida Logotip de La Paeria - Ajuntament de Lleida Enllaç al RSS Enllaç al YouTube Enllaç al Twitter Enllaç al Facebook Enllaç al Instagram infoturisme@paeria.es 973 700 319
Català Español English Français
Esteu aquí: Inici Notícies El Centre d’Informació i Reserves de Turisme de Lleida està d’aniversari

El Centre d’Informació i Reserves de Turisme de Lleida està d’aniversari

Des que va obrir ha rebut 425.000 visitants i ha incrementat la seva oferta i serveis. En els últims anys ha aconseguit atraure i fidelitzar 6.000 fans a Facebook i 2.000 seguidors a Twitter.

Des que es va obrir, el centre ha rebut uns 425.000 visitants, procedents d’arreu de l’Estat i de l’estranger, principalment de Barcelona, Madrid, País Basc, Aragó, Comunitat Valenciana i França. El perfil del visitant més freqüent respon a parelles i famílies que s’han interessat per conèixer el patrimoni, les festes i les activitats culturals de la ciutat. El 2008, el 2009 i el 2010 han estat els tres anys en què s’ha registrat un major nombre de visitants, amb més de 30.000 persones en cadascun.

En els darrers anys destaca la implantació de l’oficina municipal a les xarxes socials. Han suposat una eina molt important per a la difusió de les notícies que s’han generat a Turisme de Lleida i del producte turístic local. En 3 anys, aproximadament, ha aconseguit atraure prop de 6.000 fans a Facebook i des del 2011 ha fidelitzat uns 2.000 seguidors a Twitter.

A més d’oferir el servei d’informació turística, el centre, que es troba en ple centre de la ciutat, a l‘Eix Comercial (carrer Major, 31), disposa d’un espai per a la venda de souvenirs inspirats en els principals atractius de la ciutat. També compta amb una secció de llibreria en la qual es poden trobar tot tipus de publicacions de la ciutat. Una de les darrers novetats en aquest mateix espai és el “racó dels petits lleidatans”, adreçat als més petits perquè puguin pintar motius lleidatans i llegir els contes infantils que fan referència a Lleida.
TURISME DE LLEIDA
Major 31, bis - 25007
Tel 973 700 319
Fax 973 700 480
infoturisme@paeria.es