Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logotip de Turisme de Lleida Logotip de La Paeria - Ajuntament de Lleida Enllaç al RSS Enllaç al YouTube Enllaç al Twitter Enllaç al Facebook Enllaç al Instagram infoturisme@paeria.es 973 700 319
Català Español English Français
Esteu aquí: Inici Notícies "La poderosa Comanda de Gardeny" i "Templer per un dia " activitats per aquest hivern

"La poderosa Comanda de Gardeny" i "Templer per un dia " activitats per aquest hivern

Turisme de Lleida ha organitzat per aquest hivern una sèrie d’activitats els diumenges i festius de gener i febrer a les 12h per tal de dinamitzar i donar a conèixer d’una forma diferent i participativa la història del Castell dels Templers tant als lleidatans com als visitants.

Per una banda s'ofereix la proposta d'una visita guiada per conèixer la historia de la Podersa Comanda Templera de Gardeny, els dies 29 de gener i 5,19 i 26 de febrer  un recorregut per les estances i passadissos del Castell, una visita histórica, al fil de l'activitat dels poderosos templers de Gardeny.

Per un públc més familiar, també s'ha programat la visita dinamitzada i participativa els dies 12 de febrer i 12 de març: " Templer per un dia " per als que vulguin sentir-se com un templer del segle XIII. Per conèixer com s'organitzava la Comanda Templera de Gardeny i com era el dia a dia d'aquesta comunitat.

Inscripció i  informació de les visites guiades a Turisme de Lleida. Carrer Major 31 , tel.973-700319

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
TURISME DE LLEIDA
Major 31, bis - 25007
Tel 973 700 319
Fax 973 700 480
infoturisme@paeria.es