Inici  |   Qui som?  |   Seu Electrònica  |   Portal de Transparència  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logotip de Turisme de Lleida Logotip de La Paeria - Ajuntament de Lleida Enllaç al RSS Enllaç al YouTube Enllaç al Twitter Enllaç al Facebook Enllaç al Instagram infoturisme@paeria.es 973 700 319
Català Español English Français
Esteu aquí: Inici Notícies Turisme de Lleida impulsa la targeta EMOCITY

Turisme de Lleida impulsa la targeta EMOCITY

Aquesta targeta està adreçda principalment als congressites i als visitants dels paquets de Lleida Experience perquè accedeixin a una oferta exclusiva de descomptes en els equipaments culturals de la ciutat

Turisme de Lleida impulsa la targeta EMOCITY aquesta temporada. Emocity és la targeta turística que s'adreça principalment als congressites i als visitants dels paquets que es comercialitzen a través de Lleida Experience perquè puguin accedir a una oferta eclusiva de descmptes en els equipaments culturals de la ciutat. La targeta s'ha tornat a posar en funiconament amb el congrés internacional ANEMBE.

La targeta Emocity compta amb la col.laboració de les assocaicions de comerciants de Zona Alta i Eix Comercial i del sector de l'hoteleria i de la restauració de la ciutat que ja treballa amb Turisme de Lleida amb altres projectes. L'Emocity proposa per a aquesta campanya diverses avantatges com són descomptes o l'accés gartuït a monuments i equipaments de la ciutat, com la Seu Vella, el Museu de Lleida, el Castell de Gardeny i l'Arborètum. S'inclou la gratuïtat dels busos de Lleida i gràcies a un acord amb la Cooperativa del Taxi no es cobra suplement per les maletes. També fa preu d'amic als espectacles de la Llotja, així com a descomptes o atencions especials en establimenst d'oci nocturn, restaurants i comerç de la ciutat.

La taergeta té uan vigència de 48 hores, és personal i intransferible i s'acompanya d'un fulletó amb les propostes, promocions, descomptes exclusius i regals que oferiex.
TURISME DE LLEIDA
Major 31, bis - 25007
Tel 973 700 319
Fax 973 700 480
infoturisme@paeria.es