Inici  |   Qui som?  |   Seu Electrònica  |   Portal de Transparència  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logotip de Turisme de Lleida Logotip de La Paeria - Ajuntament de Lleida Enllaç al RSS Enllaç al YouTube Enllaç al Twitter Enllaç al Facebook Enllaç al Instagram infoturisme@paeria.es 973 700 319
Català Español English Français
Esteu aquí: Inici Notícies Turisme de Lleida surt al carrer per la Diada de Sant Jordi

Turisme de Lleida surt al carrer per la Diada de Sant Jordi

Com cada any, Turisme de Lleida sortirà al carrer per la Diada de Sant Jordi per mostra totes les publicacions vinculades amb la ciutat. La parada estarà instal.lada davant de l'oficina de Turisme i com a novetat aquest any compartirà espai amb el Museu Jaume Morera on es podrà trobar un recull de publicacions i de catàlegs de les millors exposicions que ha organitzat el Museu al llarg dels anys.

Com a novetats d'enguany, destaquem el llibre " El Seguici de la Festa Major de Lleida " on es  trobaen imatges dels principals elements culturals i populars de la Festa Major. També ca destacar "Lleida en escaire i cartabé " on l'autor Fèlix Montagut recull el principal patrimoni i arquitectura de la ciutat sota la tècnica del dibuix en rotring, escaire i cartabó. Finalment per als més menuts també podran trobar el darrer conte del Club Banyetes on s'inclou un disc amb les cançons del musical.

Passa't per Turisme de LLeida i gaudiràs de descomptes i oBsequis durant el dia de Sant Jordi!

De les 12.00h fins les 13.00 els autors del llibre " El Seguici de la Festa Major de Lleida " signaran llibres a la Parada de Turisme de Lleida.
TURISME DE LLEIDA
Major 31, bis - 25007
Tel 973 700 319
Fax 973 700 480
infoturisme@paeria.es