Shopping (Zones comercials)

Lleida és la gran capital comercial de la Catalunya interior

Zones Comercials

L’oferta comercial i de serveis de la ciutat de Lleida es caracteritza per ser una oferta diversa, moderna i de qualitat. La singularitat dels seus eixos comercials i àrees comercials a cel obert ofereixen al visitant una experiència única. Ja sigui per la combinació de comerç local i grans marques, com per descobrir una varietat de comerços singulars per les seves restes històriques i per trobar-se en edificis catalogats.

La principal zona comercial de la ciutat és L’EIX COMERCIAL.

L’Eix comercial és un dels eixos comercials urbans de vianants més llargs d’Europa (3,5 Kms.) Un agradable itinerari que comença al carrer Alcalde Costa avançant pel carrer Sant Antoni, seguint pel carrer Major i plaça Sant Joan, carrer del Carme, Magdalena, fins acabar al carrer Pi i Margall.

Les característiques singulars d’aquest eix el caracteritzen com un espai d’excel·lència de compres i de passeig tant pels residents com pels visitants, en ell hi trobarem les principals insígnies locals, nacionals e internacionals. 

L’eix comercial es troba en una de les zones més emblemàtiques de Lleida, al bell mig del centre històric de la ciutat, és per tant l’eix viari més antic de la ciutat i amb més història, on el comerç conviu amb els edificis històrics, el patrimoni monumental, cultural i turístic; fet que genera un valor afegit a l’activitat comercial de la zona. 

Una altra de les zones comercials importants de la ciutat és la ZONA ALTA.

 La Zona Alta ocupa una àrea on el seu punt central és la Plaça Ricard Vinyes, un espai d’exclusivitat al vianant i que alhora esdevé un espai de trobada. En aquesta zona comercial s’allotgen un bon nombre d’activitats comercials i de serveis, que conviuen amb harmonia i interactuen plegats.

La Zona Alta atrau a visitants locals i forans, especialment per la concentració d’activitats de restauració i oci.

L’oferta comercial de la Zona Alta, té una molt bona representació d’insígnies locals així com també cadenes de franquícies especialment del sector restauració.

Es caracteritza per un comerç modern, de qualitat amb una bona especialització d’establiments alimentaris i d’equipament de la persona.

Consulta altres associacions de comerciants de la ciutat aquí

Mercats

A més dels d'abastament (Cappont, Balàfia i Fleming), Lleida té nombrosos mercats. Els dijous (al costat del camp d'esports del Lleida Esportiu) i els dissabtes (al costat del Pavelló Barris Nord i incorporant fruites i hortalisses) es concentren nombroses parades dedicades a equipaments per a la persona i la llar… També el primer dissabte de cada mes (excepte a l'agost), el Mercat de l'Hort ofereix productes agroalimentaris venuts directament pels propis productors. També són molt atractius els mercats nadalencs com el d’Artesans i de Nadal o el de Santa Llúcia.

Contacte

https://comercmercatsconsum.paeria.cat/

Galeria d'Imatges

Partners

Ciutats amb caràcter Moturisme Interreg Poctefa Inno4agro Ciudades Ave Renfe