Com arribar

Enclavada al costat del riu Segre, a mig camí entre el mar i la muntanya i perfectament comunicada, és un lloc de pas obligat entre les vies que connecten l'Estat espanyol amb la resta d'Europa i el Mediterrani.

Disposa d'unes comunicacions modernes encapçalades per l'Aeroport de Lleida-Alguaire, primer aeroport comercial promogut per la Generalitat de Catalunya per a vertebrar el re-equilibri territorial en l'àmbit català, ser un dels motors de l'economia de les Terres de Lleida i l'eix de connexió amb els Pirineus. La línia d'alta velocitat (AVE) i la xarxa viària: l'autopista AP-2, que comunica Lleida amb les ciutats de Barcelona (també per autovia) i Saragossa, l'Eix Occidental que apropa Lleida al delta de l'Ebre i l'Eix Transversal que la uneix amb les comarques de Girona. Aquest caràcter d'encreuament de camins es completa amb l'autovia Lleida-Osca.

Quant a la ciutat, una xarxa de carreteres la comuniquen fàcilment amb la resta del territori: l'A-230, que ens acosta a la Vall d'Aran i a la Vall de Boí, o la C-1313, que creua les comarques de l'interior fins a arribar a la Seu d'Urgell i Andorra.

Transports

Avió

Carretera

Transport públic

Tren

Partners

Ciutats amb caràcter Moturisme Interreg Poctefa Inno4agro Ciudades Ave Renfe