LA COCA DE RECAPTE DE LES TERRES DE LLEIDA: IDENTITAT DE PONENT

En el marc del paisatge del blat que proposa el projecte de Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025 pel mes d’agost, el departament de Turisme de l’Ajuntament de Lleida, amb el suport de Som Gastronomia, impulsa una acció de difusió i degustació sobre la Coca de Recapte de les Terres de Lleida com a element singular i identitari de les comarques de la plana de Lleida.

Aquesta activitat, que es realitzarà en conjunció amb una campanya de publicitat (que s’inicia a l’agost i que es mantindrà en el temps) sobre la coca de recapte com a element essencial de la cuina del blat, es concretarà amb un acte de presentació pública i tota una jornada de tastos, divulgació i comunicació sobre la Coca de Recapte de Lleida en col·laboració amb el Gremi de Forners.

L’acte també té vocació de renovació i consolidació perquè:

  • Comporta la presentació de les noves capses que crearan i unificaran una imatge d’identitat de marca
  • I, dins de cada capsa, s’hi incorpora una cartel·la que relata els valors gastronòmics, històrics i culturals de la Coca de Recapte de les Terres de Lleida.

Partners

Ciutats amb caràcter Moturisme Interreg Poctefa Inno4agro Spainbytrain Renfe CRMG2025 Next Generation