Camps Elisis

Situat al barri de Cappont al costat del riu Segre, de titularitat municipal que data de l’any 1864. Alberga edificis remarcables com el Cafè Xalet i el Templet de la Música, ambdues construccions noucentistes, o l'Aquàrium, una edificació modernista de maó adornada amb rajoles vidrades i bigues gravades. 

El Parc dels Camps Elisis fou promogut per l’alcalde Fuster, el qual té un bust en un dels jardins. Aquest parc consta de diferents zones enjardinades, la majoria de les quals és basen en la tècnica del Jardí Americà, consistent en tenir unes zones de gespa amb diferents espècies d’arbres plantats. Tot i amb això tenim un exemple de Jardí d’estil Francès amb referència als Jardins de Versalles, els quals consten de zones enjardinades amb gespa, tanques vegetals, arbusts amb diferents formes i parterres amb diferent planta de temporada i perenne. En els jardins hi trobem zones amb diferents fonts que combinades amb zones de gran ombra les quals confereixen un aire de tranquil·litat cosa desitjada en moments de stress o temps calorós.


Els arbres més representatius del Parc són, el plataner (Platanus x hispanica), el til·ler (Tilia platyphyllosz), la magnòlia (Magnolia grandiflora) i el ginkgo (Ginkgo biloba ).

Més informació

Díptic 1

Díptic 2

Partners

Ciutats amb caràcter Moturisme Interreg Poctefa Inno4agro Ciudades Ave Renfe