Fira de Titelles

La primera setmana de maig, Lleida acull la Fira de Titelles, organitzada pel Centre de Titelles de Lleida i l'Ajuntament. El Centre de Titelles està ubicat a l'antic convent de Santa Teresa, convent de les carmelites descalces (1704), avui dia és el Teatre Municipal Julieta Agustí ubicat en la seva antiga església barroca amb un aforament per a 185 persones.

La Fira de Titelles aconsegueix que els racons més emblemàtics de l'eix comercial per als vianants - la plaça Paeria, la plaça Sant Francesc, el pati de l'IEI i l'Hort de Santa Teresa - i els espais teatrals de la ciutat s'omplin de muntatges teatrals de titelles pensats tant per als nens com per als adults. Just abans de començar la festa major de maig, té lloc aquest singular esdeveniment que reuneix companyies i programadors de tot arreu. Lleidatans i visitants poden gaudir de més de 25 espectacles i 70 actuacions.

Companyies d'arreu del món ofereixen un programa complet per a totes les edats, amb actuacions gratuïtes o a preus populars.

L'organització de la fira també preveu diverses activitats culturals, com per exemple: exposicions, concursos fotogràfics, tallers de titelles, etc.

Totes aquestes característiques converteixen aquesta fira en una activitat única a l'Estat espanyol.

Contacte

Plaça de l'Hort de Santa Teresa, 1
Tel. 973 270 249

Programació

Partners

Ciutats amb caràcter Moturisme Interreg Poctefa Inno4agro Ciudades Ave Renfe