PCiTAL - Parc Científic i Tecnològic de Lleida

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL) és un consorci constituït per l’Ajuntament de Lleida i la Universitat de Lleida (UdL) com un projecte de dinamització econòmica per reforçar la competitivitat del teixit empresarial, captar noves activitats amb alt valor afegit, atraure talent professional i investigador, crear nous llocs de treball i donar noves sortides empresarials.

 

La visita s’inicia amb una explicació general del Parc: origen, quines activitats s’hi desenvolupen, sectors principals, empreses destacades, etc... Continua amb un audiovisual de la història del Parc i del Turó de Gardeny i, tot seguit, amb una visita als emblemàtics edificis H (referent nacional en arquitectura bioclimàtica). Els edificis son elements catalogats amb peculiaritats artístiques i científiques, i destaquen els seus patis interiors. Un dels edificis conté una maqueta de la Lluna cedida per la NASA.

Finalitza la visita  amb unes vistes panoràmiques del Parc, de l’Horta de Lleida i dels Pirineus des de les cobertes dels edificis H.

 

La ruta està formada pels següents punts:

  • Presentació
  • Explicació general
  • Audiovisual de la història del Turó de Gardeny i el Parc Científic
  • Recorregut pel Parc Científic
  • Visita maqueta de la Lluna
  • Per finalitzar amb les vistes panoràmiques de l’Horta de Lleida i els Pirineus.

Durada: 1h

Punt de trobada: Edifici CEDICO

Partners

Ciutats amb caràcter Moturisme Interreg Poctefa Inno4agro Ciudades Ave Renfe