Templer per un dia

Aquesta visita convida a participar en una experiència única: viure de primera mà com era el dia a dia d'un cavaller templer.

Com devia ser la vida quotidiana dels templers en una de les seves comandes? Què menjaven, com es vestien, on guardaven els seus béns i com els obtenien, com es preparaven per a la batalla, qui podia ser templer… Per resoldre aquests dubtes i d’altres sobre aquesta orde militar, la millor manera és aconseguir esdevenir “Templer per un Dia”.


L'antiga Comanda de Gardeny, una imponent fortalesa dels segles XII-XIII, convida a recórrer les seves estances i viure en cada espai com era el dia a dia d'un cavaller templer, així com dels diferents membres que formaven part de la comunitat.


Per aconseguir-ho, i amb la intenció que aquells que la visitin, siguin famílies o grups d’amics, puguin esbrinar la funció de cada un dels espais del castell i reviure la vida diària dels templers, s’utilitzen diferents objectes recreats en base a originals de l’època, com ara un arnès militar de mitjans segle XIII, que els visitants hauran d’utilitzar com a tals. Així que si es vol conèixer l’Orde del Temple de forma rigorosa i divertida, alhora que es recorre un castell desconegut, cal atrevir-se a ser “Templer per un Dia”.

Durada: 1h15'

Grup màxim de 30 persones

Punt de trobada: Castell Templer de Gardeny

Partners

Ciutats amb caràcter Moturisme Interreg Poctefa Inno4agro Ciudades Ave Renfe