Fundació Sorigué

La Fundació Sorigué, en la seva vocació de contribuir al desenvolupament cultural i la creació artística, ha conformat els darrers quinze anys una de les col·leccions privades d’art contemporani més reconegudes d’Espanya. Formada per més de 450 obres, la col·lecció es distingeix per un marcat caràcter humanista i per una gran vocació didàctica.

Des de la seva obertura l’any 2012, al Museu de la fundació s’hi han presentat de manera temporal diverses propostes expositives lligades a artistes representats a la col·lecció, com Antonio López, Wim Wenders, Chiharu Shiota, Oscar Muñoz o Mat Collishaw.

Actualment, i fins el 17 de desembre de 2023 hi trobareu l'exposició "La vida en emergència" de Juan Zamora.

Totes les exposicions s’acompanyen d’un projecte pedagògic i de propostes d’activitats complementàries adreçades a apropar les mostres a tots els públics, garantint així l’assoliment d’un dels principals objectiu de la fundació: educar en l’art i a través de l’art. En aquesta mateixa línia, la fundació es distingeix per teixir una extensa xarxa de col·laboracions amb altres entitats i per dur a terme una activa política de préstecs.

Contacte

Alcalde Pujol, 2 bis

Tel. 600 600 003

info@fundaciosorigue.com

www.fundaciosorigue.com

Horaris

Tarifes d'entrada

General: 3€ / reduïda 2€

Partners

Ciutats amb caràcter Moturisme Interreg Poctefa Inno4agro Ciudades Ave Renfe